Forskjell mellom versjoner av «Wikibi:Om»

Fra Wikibi
Hopp til: navigasjon, søk
 
(2 mellomliggende revisjoner av en annen bruker er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Wikibi er et oppslagsverk om bier, birøkt, honning og andre Apisrelaterte emner. Wikibi skrives av frivillige bidragsytere. Innholdet kan kopieres og brukes fritt, vi ber om at det henvises til Wikibi når det brukes materiale herifra.  
+
[[Wikibi]] er et oppslagsverk om [[bier]], [[birøkt]], [[:Kategori:Honning|honning]] og andre Apis|apisrelaterte emner.  
Wikibi ble opprettet av Norges Birøkterlag i 2011 med økonomisk støtte fra Studieforbundet natur og miljø. Du kan bidra til innholdet på Wikibi ved å opprette en brukerprofil og skrive nye artikler eller gjøre rettinger og tilføyelser i de eksisterende artiklene.
+
Wikibi ble opprettet av Norges Birøkterlag i 2011 med økonomisk støtte fra Studieforbundet natur og miljø.
  
Wikibi eies av Norges Birøkterlag.
+
Wikibi skrives av frivillige bidragsytere. Innholdet kan kopieres og brukes fritt, men vi ber om at det henvises til Wikibi når det brukes materiale herfra. Du kan bidra til innholdet på Wikibi ved å [[Spesial:Logg_inn|opprette en brukerprofil]] og skrive nye artikler eller gjøre rettinger og tilføyelser i de eksisterende artiklene.
 +
 
 +
[[Wikipedia:Introduksjon|Les mer om hvordan du kan bidra med å redigerer sider]] på Wikipedias introduksjonssider.
 +
 
 +
Vi setter stor pris på at du deler din kunnskap på wikibi. Du må velge ditt fulle navn som brukernavn på denne siden.
 +
Innlegg vil kunne redigeres eller slettes i ettertid.

Nåværende revisjon fra 9. nov. 2015 kl. 20:53

Wikibi er et oppslagsverk om bier, birøkt, honning og andre Apis|apisrelaterte emner. Wikibi ble opprettet av Norges Birøkterlag i 2011 med økonomisk støtte fra Studieforbundet natur og miljø.

Wikibi skrives av frivillige bidragsytere. Innholdet kan kopieres og brukes fritt, men vi ber om at det henvises til Wikibi når det brukes materiale herfra. Du kan bidra til innholdet på Wikibi ved å opprette en brukerprofil og skrive nye artikler eller gjøre rettinger og tilføyelser i de eksisterende artiklene.

Les mer om hvordan du kan bidra med å redigerer sider på Wikipedias introduksjonssider.

Vi setter stor pris på at du deler din kunnskap på wikibi. Du må velge ditt fulle navn som brukernavn på denne siden. Innlegg vil kunne redigeres eller slettes i ettertid.